Gå til hovedindhold
Kaboompics .com

Nyheder

Her kan du følge med i nyheder relateret til Uddannelsesby Hobro

Uddannelsesby Hobro i pressen

Nulstil

Der filtreres på:

05.september 2023

Kontant gulerod sætter kolorit på ungdomslivet

Nu kan unge i Mariagerfjord Kommune søge økonomisk støtte til aktiviteter for andre unge

18.august 2023

Store ambitioner om at sikre nødvendig arbejdskraft i Mariagerfjord

Mariagerfjord Kommune står til at mangle faglært arbejdskraft i de kommende år. Derfor har kommunen netop sat et ambitiøst måltal på 30% for det kommende års søgning til erhvervsuddannelserne

08.maj 2023

UCN vil uddanne datamatikere i Hobro

Hobro kan formentlig se frem til endnu en videregående uddannelse. Professionshøjskolen UCN har nemlig planer om at oprette en uddannelse til datamatiker til næste år.

03.maj 2023

Rekordhøj søgning til EUD og de lokale ungdomsuddannelser

Mariagerfjord Kommune kan ikke kun fremvise Region Nordjyllands tredje højeste andel af unge, der har søgt om optagelse på en erhvervsuddannelse direkte efter 9. eller 10. klasse. Kommunen ser også en øget søgning til de lokale ungdomsuddannelser.

20.april 2023

I fjordkommune løfter de i flok for at øge bosætningen

Kuber sætter spot på seks store projekter, som er i støbeskeen i den nordjyske fjordby. Om alt går vel, vil Hobro inden for de kommende år nemlig være kendt som Uddannelsesby Hobro, huse et topmoderne campus, et moderniseret bibliotek og biograf, mm.

04.januar 2023

Campus for 1000 unge er ramt af inflation

Visionen om et Campus Hobro - et sandt uddannelsesmekka på Hobro Havn for 1000 unge - er ikke gået fri af inflationen, stigende renter og prisstigninger på byggematerialer.

19.december 2022

Fra kulturhus til flere busafgange: Unge udviklede idéer til bedre ungemiljøer i Mariagerfjord

To gange i de seneste måneder har en gruppe unge fra Mariagerfjord Kommune sat hinanden stævne for at diskutere, hvad der skal til for at skabe attraktive ungemiljøer i Mariagerfjord.

07.november 2022

De venter over 1000 besøgende på skoler i Hobro

1000 elever fra 8., 9. og 10. klassetrin i Mariagerfjord Kommune og deres forældre forventes at besøge uddannelsesaftenerne i denne uge.

29.oktober 2022

Job-speeddating blev igen en stor succes

Seks lokale virksomheder på udkig efter nye medarbejdere og 43 ambitiøse kandidater på udkig efter drømmejobbet. Det var ingredienserne, da Mariagerfjord Erhvervsråd, Virksomhedsservice Mariagerfjord og Akademikernes A-kasse torsdag inviterede til Karrieredag i Hobro.

25.september 2022

Gris på skoleskemaet i Mariagerfjord Kommune

Fire kommuner og tre erhvervsskoler er gået sammen om projektet Slagt og Æd, som skal være med til at synliggøre mulighederne ved at tage en erhvervsuddannelse inden for kokkefaget og landbruget.