Gå til hovedindhold

Kathrine, EUX-Business

Kathrine valgte Eux-Business for at få to uddannelser i én. Samtidig er hun meget begejstret for det stærke fællesskab, hun oplever på uddannelsen.

Indhold

    Mød vores elev Kathrine, hun er 17 år gammel og er næsten i mål med sin Eux-Business uddannelse. Til dagligt bor hun i den lille by Klejtrup med sin familie, og i sin fritid arbejder hun både ved Sport24 i Hobro og bageren i Klejtrup. Derudover tilbringer hun sin tid med sin familie og veninder, eller nyder at have græs under skoene når hun spiller fodbold.

    Kathrine er i gang med sit sidste år af sin Eux-Business uddannelse. Eux-Business er for dig, som gerne vil have en erhvervsuddannelse eller en eux, hvor du har fokus på økonomi, salg, administration, kundeservice, kommunikation og planlægning af fx events.

    Jeg kan virkelig anbefale den her skole til andre, fordi det er en lille handelsskole, som har et vanvittigt godt fællesskab. Hvis du drømmer om engang at skulle noget med e-handel, salg, butik, administration, kontor eller noget helt tredje, vil jeg helt klart anbefale EUX-Business uddannelsen, hvor du får 2 uddannelser i én, så kan du blive lige det, du har lyst til.

    Kathrine, Eux-Business
    Forrige Næste