Gå til hovedindhold

Studieliv

Hobro er en uddannelsesby, hvor du er tæt på det hele. Her vægter vi nærvær, tryghed og oplevelser højt, og vi sætter en ære i såvel høj faglighed som stærke fællesskaber. Få mere information om studielivet i Hobro.

Indhold

    En del af det nære – også når du vælger uddannelse

    Nærvær, tryghed og oplevelser. I Hobro vægter vi ikke bare det faglige højt – i Hobro værner vi om det nære og det tætte. Også på din uddannelse. Du vil derfor møde både studiekammerater og undervisere, der går op i, at du har det godt. Glæd dig til en uddannelse, hvor du møder masser af nye ansigter og samtidig er tæt på de andre uddannelser i byen med masser af andre unge mennesker, nye som gamle bekendtskaber.

    I Hobro er du tæt på det meste. Smuk natur, skov og vand. Gode fritidsfaciliteter og tæt på både butikker og caféer ved både havnefronten og i gågaden. Her får du de bedste rammer for det gode studieliv med relationer, fællesskaber og moderne uddannelsestilbud. Alt sammen ligger i nærområdet og med rig mulighed for at fortsætte det sociale efter skole.

    I byen finder du mange forskellige butikker med alt lige fra modetøj, isenkram, boligindretning, velvære, brugskunst og madvarer. Og i gågaden er der tilmed et godt udvalg af caféer, restauranter og andre spisesteder. Nyd en kop kaffe eller en lækker frokost og mærk stemningen og livet i byen.