Gå til hovedindhold

Kontakt

Her kan du få overblik over, hvor du skal henvende dig, hvis du har spørgsmål om uddannelse, karriere og mulighederne i Hobro. 

Uddannelsesinstitutioner

Hobro rummer syv forskellige uddannelsesinstitutioner, og hvis du har spørgsmål til nogle af de mange forskellige studieretninger, kan du her finde uddannelsesinstitutionernes kontaktoplysninger. 

Uddannelsesvejledning

I Ungecenter Mariagerfjord sidder et team af beskæftigelses- og uddannelseskonsulenter samt uddannelsesvejledere klar til at rådgive og vejlede unge i alderen 15-29 år om valg af ungdomsuddannelse og erhverv.

Ungecenter Mariagerfjord
9711 4091
ungecenter@mariagerfjord.dk

Uddannelsesby Hobro

Uddannelsesby Hobro er en hjælp til dig, der overvejer at tage en uddannelse eller allerede er i gang med en uddannelse i Hobro. Vi samarbejder på tværs af kommune, erhvervsliv og uddannelser for at bidrage til det gode studieliv og uddannelsesmiljø. 

Projektleder Helle Dalsgaard Pedersen
2449 6434
help2@mariagerfjord.dk 

Campus Hobro

Mariagerfjord Kommune og flere uddannelsesinstitutioner med HEG i spidsen er gået sammen om at opføre et helt nyt campusområde i centrum af Hobro med plads til 1.000 studerende. Efter planen vil Campus Hobro blive indviet i 2027. Er du interesseret i at høre mere om campus, så kontakt:

Projektleder John Kjær
6155 4060
jk@heguddannelser.dk 

Mariagerfjord Erhverv

Mariagerfjord Erhverv yder vejledning og service til eksisterende virksomheder, iværksættere og de virksomheder, som flytter til, og er den samlende og faciliterende partner, der med engagement og kompetence bringer virksomheder, uddannelser, offentlige aktører, organisationer og netværk sammen.

Kaboompics .com

Nyheder

Følg med i de seneste nyheder fra Uddannelsesby Hobro.