Gå til hovedindhold

Find den helt rette uddannelse for dig - mulighederne er mange i Hobro

Hobro rummer syv forskellige uddannelsesinstitutioner og flere end 30 uddannelsesudbud. Du kan tage en studentereksamen, uddanne dig inden for handel og finans, fødevarer, social- og sundhedsbranchen, eller måske en karriere i byggeindustrien er noget for dig. Mulighederne er mange, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Gymnasiale uddannelser

I Hobro kan du blive student på et væld af måder. Du kan tage en almen studentereksamen (STX). Er du mere til det naturvidenskabelig fagområde, er en HTX måske lige dig, eller hvis du interesserer dig for handel og marketing skal du måske overveje en HHX. Foretrækker du i stedet den 2-årige HF, er der også mulighed for det.

Læs mere om Gymnasiale uddannelser

Erhvervsuddannelser og EUX

Der findes et bredt udbud af erhvervsuddannelser (EUD) i Hobro, og palletten af muligheder udvides løbende i et tæt samarbejde med erhvervslivet, og de kompetencer de efterspørger. En EUD er et ideelt springbræt til mange forskellige karrierer. Hvad end du er til business, byggeri, transport, fødevarer eller sygepleje og omsorg, har vi mulighederne. I Hobro kan du også vælge en EUX med den stærke kombination af en erhvervsuddannelse og en studentereksamen.

Læs mere om Erhvervsuddannelser og EUX

Videregående uddannelser

Hobro er kendt for sin høje faglighed inden for de finansøkonomiske uddannelser på mellemlangt videregående uddannelsesniveau. Her kan du studere finansøkonom, handelsøkonom og logistikøkonom.

Læs mere om Videregående uddannelser

Voksen- og efteruddannelse

Hvis du har brug for at dygtiggøre dig inden for et særligt fagområde, eller hvis du ønsker at udvide dine karrieremuligheder, så søg inspiration i uddannelsernes store katalog af muligheder for efteruddannelse, kurser og opkvalificering.

Læs mere om Voksen- og efteruddannelse

Klargørende og forberedende uddannelser

De klargørende og forberedende uddannelser hjælper dig godt på vej, hvis du ikke er parat til at gå i gang med eller gennemføre en ungdomsuddannelse. Måske mangler du et fag, eller har brug for at blive bedre i nogle fag. Eller måske du er usikker på, hvilken ungdomsuddannelse du vil begynde på. Formålet med de forberedende og klargørende uddannelser er, at du efterfølgende kan fortsætte på en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller i job.

Læs mere om Klargørende og forberedende uddannelser

Uddannelsesinstitutioner

Find din studiebolig i Hobro

Når du starter på en uddannelse i Hobro kan du få en bolig i en af vores hyggelige kollegier eller en lejlighed gennem en af vores boligforeninger. Mulighederne er mange.