Gå til hovedindhold

Cecilie Bæch, finansøkonom og revisor-trainee

Et stort engagement og et højt fagligt niveau under praktikken, sikrede Cecilie en traineeplads som revisor hos den lokale afdeling af revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm.

12. jun. 2023

Indhold

  Allerede før Cecilie Bæch startede på den 2-årige videregående uddannelse til finansøkonom, vidste hun, at hun ville arbejde med tal og være revisor.

  Hun vidste også, at det helst skulle være hos Beierholm Mariagerfjord, i Hobro.

  Jeg har altid haft et godt indtryk af virksomheden. For her går vi op i mennesker, og revisorer er altså ikke så kedelige, som man måske tror. Vi har det sjovt samtidig med, at vi arbejder koncentreret og går op i at yde kunderne den bedste service.

  Cecilie Bæch, Finansøkonom

  Cæcilie Bæch indstillede Beierholm til den landsdækkende praktikkonkurrence og vandt som Erhvervsakademi Danias bedste praktikophold 2022.

  Hun har fra sin uddannelse fået nogle brugbare værktøjer målrettet mange af de arbejdsopgaver, hun sidder med som revisortrainee i dag.

  Det er ikke altid, at man er bevidst om, hvad man har lært, før man skal bruge det i praksis. Men jeg har fundet ud af, at jeg har lært rigtig meget på min uddannelse, og det betyder også, at jeg har rykket mig på mange måder i min praktik.

  Cecilie er født og opvokset i Hobro, hvor hun har læst HHX og siden til finansøkonom på Erhvervsakademi Dania. Det betyder meget for hende at kunne blive tæt på familie, venner og nu kolleger.

  En af fordelene ved at studere i en by som Hobro er den nære relation, man opnår både til undervisere og medstuderende. Jeg har svært ved at forstille mig en måde, hvorpå større uddannelsesbyer har mulighed for at opbygge et så trygt og tilpasset studiemiljø, som vi har i Hobro. Herudover er den nære relation med til at skabe muligheder samt med til at bygge stærke fællesskaber både på tværs af aldre, men også uddannelser. Jeg ser frem til, at jeg i efteråret 2023 skal studere videre på Aalborg Universitet, men jeg tvivler på, at det bliver samme oplevelse som at studere i Hobro.