Gå til hovedindhold

Giovanni, HF & VUC

Giovanni valgte hf-enkeltfag, for at få fuld fleksibilitet både i forhold til sin familie og sit liv ved siden af skolen, og for at få mulighed for at fordybe sig i færre fag ad gangen.

Indhold

    Giovanna er hf-student fra HF&VUC NORD, hvor hun har læst hf-enkeltfag. Hun bor til dagligt i Hobro med sin mand og deres to børn. Hun har valgt hf-enkeltfag, fordi det giver fleksibilitet og mulighed for at have mere tid ved siden af skolen til familie og venner.

    Jeg valgte hf-enkeltfag, fordi det giver en enorm fleksibilitet – både i forhold til min familie og mit liv ved siden af skolen. Enkeltfag har også gjort det muligt for mig at fordybe mig i færre fag ad gangen.

    Giovanni, HF & VUC

    Med hf-enkeltfag kan du designe din uddannelse, så den passer til dine fremtidsdrømme og din hverdag. Hvis du sigter mod optagelse på en bestemt uddannelse med specifikke adgangskrav, kan hf-enkeltfag være en hurtig og effektiv mulighed for dig. Her sammensætter du nemlig selv din uddannelse; du kan vælge at dygtiggøre dig i ét eller flere fag, men du kan også sammensætte din uddannelse, så du får en fuld hf-eksamen.

    Forrige Næste