Gå til hovedindhold

Brug for en snak

Oplever du at være den eneste i verden med problemer? Føler du, at ingen andre kan forstå, hvordan du har det? Så har vi forskellige tilbud til dig med sparring, vejledning og netværk. Du er nemlig hverken forkert eller alene om at have det på den måde.

Indhold

  Headspace Mariagerfjord

  Har du brug for nogen at tale med – eller kender du én, der har? I Headspace Mariagerfjord er vi nogen at tale med. Helt enkelt. Vores dygtige team sidder klar til at tage imod dig i vores lokaler ved Hobro busterminal.

  Det er dig, der bestemmer. Vi taler om netop det, du ønsker, og i det tempo, som du finder naturligt. Intet er for stort eller småt. Det vigtigste er, at du føler dig tilpas og tryg ved at tale med os.

  Kig forbi, ring eller skriv til os eller send en SMS, hvis du har brug for at tale med os. Du kontakter Headspace Mariagerfjord via linket neden for, hvor du også kan læsere mere om os. 

  Læs mere om Headspace Mariagerfjord

  UngeNETværk 

  Mangler du sted, hvor du kan møde nye venner eller sætte ord på dine svære tanker og følelser? UngeNETværket tilbyder grupper, klubber og personlige samtaler for unge i alderen 13-18 år i Mariagerfjord Kommune. 

  Læs mere om UngeNETværk

  Internetpsykiatrien

  Internetpsykiatrien tilbyder gratis behandling af let til moderat angst eller depression med kort ventetid. Selve behandlingen foregår online via et tekstbaseret selvhjælpsprogram, hvor du støttes skriftligt af en psykolog.

  Gå til Internetpsykiatrien