Gå til hovedindhold

Karrieremuligheder

I Mariagerfjord har vi mange både offentlige og private arbejdspladser, og er du på jagt efter en læreplads, et studiejob eller et praktikophold, eller er du nysgerrig på dine karrieremuligheder så læs mere her og skab din egen karrierevej.

Indhold

  Hobro er hele Mariagerfjord Kommunes dynamo med en placering tæt på motorvejen og med gode bus- og togforbindelser til vores opland. I kommunen finder du over 20.300 fuldtidsjobs, og fra Hobro har du adgang til knap 33.000 arbejdspladser inden for 60 km. Med andre ord er jobmulighederne mange og inden for kort rækkevidde.

  I Mariagerfjord er der mange veje til en varieret og spændende karriere. Mange steder får du hurtigt ansvar, spændende opgaver, faglig udvikling og sparring.

  Hør nogle af medarbejderne på de lokale virksomheder fortælle om deres uddannelses- og karriereveje.

   

  Anders er uddannet elektriker og er i dag er ansat som produktionschef hos Arla Foods.

  Christina har en stx og er uddannet Cand. Polyt. Hun arbejder i dag som Change Manager hos Eurowind Energy.

  Jeppe har en hhx  og er uddannet Finansøkonom. Han arbejder i dag som privatkunderådgiver hos Sparekassen Danmark. 

  Mads har en eux og Magnus en eud. Begge arbejder i dag som elektrikere hos Lilllegården El.

  Christinna er uddannet Social- og Sundhedsassistent og arbejder i dag som planlægger hos Hadsund Hjemmepleje.

  Thomas har en stx og er uddannet Cand. Mag. i anvendt filosofi. I dag arbejder han som bæredygtighedsansvarlig hos BM Byggeindustri.

  Søger du en læreplads, et studiejob eller er du på udkig efter et praktikophold, kan du blandt andet se nogle af dem på disse portaler. 

  Lærepladsen.dk

  Studerendeonline.dk

  Hvis du er interesseret i frivilligt arbejde, kan du prøve at søge på dette nedenfor i Danmarks største jobportal for frivillige jobs i forskellige foreninger og organisationer.

  Frivilligcenter Mariagerfjord

  Frivilligjob.dk

  Hvis du kunne tænke dig at gøre karriere på egnen, så kan du i Jobbutikken hos Jobcenter Mariagerfjord få råd og vejledning om alt fra ansøgninger, CV og jobsøgning. Jobcenteret hjælper dig godt på vej med sparring på lokale virksomheder eller viden om lige netop den branche, som du er nysgerrig på.

  Kontakt Jobcenter Mariagerfjord